Loading...

Minőség és Egyediség

Családi vállalkozás keretében 2013 óta készítjük szerelemlakatainkat Budapesten, Magyarországon. Kezdetben vásárolt lakatokra dolgoztunk, de 2017 eleje óta saját magunk gyártjuk a lakatot amelyet gravírozunk. Így a teljes gyártási és gravírozási folyamatokat egy kézben tartjuk. Folyamatosan kísérletezünk újabb és újabb technológiákkal és termékekkel. Ennek köszönhetően sikerült elsajátítanunk a technikát, amellyel a világon egyedülálló, fényképes szerelemlakatokat vagyunk képesek gravírozni. Úgy hisszük mindig van hová fejlődni és minden esetben a minőséget tartjuk szem előtt.

Ingyenes Szállítás

Minden 6000 Ft feletti rendelést ingyen szállítunk!

Vásárlóink véleménye

Számunkra legfontosabb

“Július 19-én este megrendeltem a lakatot, Róbert július 20-án már postára is adta, amit július 21-én a postás kézbesített részemre.
Ilyen gyors és korrekt ügyintézéssel már rég találkoztam, a lakat pedig gyönyörű lett és a kívánságunknak mindenben megfelelő.
Hamarosan méltó helyére kerül majd a szépséges szerelemlakatunk és reméljük, hogy sokkal több ideig csodálhatják meg a járókelők, mint a szerelembilincsünket… Ha mégse, akkor ismét innen fogunk majd rendelni, mert nagyon meg vagyunk elégedve a végeredménnyel.”

Szerelemlakatok

Saját tervezésű és gyártású lakatok

A négyzet alakú kulcs nélküli lakatunk saját tervezésű és gyártású. Nem rendelkezik kulcsos zárral, csak egyszer zárható, így az örök szerelmet szimbolizálja

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.